Clean Beauty is de verzorging die je wil, zonder de ingrediënten die je niet wilt. Het zijn innovatieve producten met formules van intensieve ingrediënten voor prachtige resultaten.
We hebben alle ingrediënten uitgesloten met vermoedelijk of bewezen giftige elementen en alleen ethisch verantwoorden ingrediënten gebruikt met respect voor mens, natuur en dier.
Met alleen de nodige ingrediënten met bewezen effectiviteit, onderscheiden we ons van andere merken en gebruiken we geen ingrediënten die reacties en allergieën kunnen veroorzaken.
We hebben de producten op een rijtje gezet, die goed zijn voor jou én de planeet:

1. 

Onze poederfoundation bevat alleen de vier sterk gezuiverde mineralen titaandioxide, zinkoxide, mica en ijzeroxide.
In tegenstelling tot veel andere minerale make-up merken, hebben we er bewust voor gekozen om bismut te vermijden omdat het een mineraal is dat jeuk kan veroorzaken en kan irriteren wanneer het reageert op warmte.
Daarom is ons product bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

2.

Onze haarverzorging bevat gehydrolyseerd erwteneiwit, een veganistisch alternatief voor dierlijke eiwitten, dat vaak in haarproducten wordt gebruikt.
Het erwteneiwit bevat essentiële aminozuren die zich in het haar binden en zorgen voor volume en hydratatie voor zachter en handelbaar haar.

3. 

Onze gezichtsmaskers en gezichtsproducten hebben niet alleen goede ingrediënten, maar ook verpakkingen die recyclebaar zijn en gemaakt van Green PE - een bron van hernieuwbare grondstoffen.

Hoe vaak maak je jouw kwasten schoon? Je zou ze vaker moeten reinigen dan je in eerste instantie denkt. Ze zijn de basis van jouw make-up! 
Voor concealer en vloeibare foundationkwasten geldt dat je ze minstens eenmaal per week zou moeten reinigen. Oogschaduwkwasten moeten minstens twee keer per maand schoon gemaakt worden en alle andere kwasten minstens één keer per maand, zoals de Kabuki kwast. 

Reinig je kwasten dagelijks met de Brush Cleanser, bijvoorbeeld als je wisselt van oogschaduwkleur en om je kwasten tussendoor op te frissen. Spray wat op een keukenpapier en beweeg de kwast eroverheen met ronddraaiende bewegingen. 
Als je je kwasten grondig wilt reinigen, gebruik dan vloeibare zeep met wat lauw water en de Brush Cleanser. Leg ze plat neer en laat ze goed drogen.