Wat betekent de laatste trend ‘Clean Beauty’?

Wat betekent de laatste trend ‘Clean Beauty’?

Clean Beauty is de verzorging die je wil, zonder de ingrediënten die je niet wilt. Het zijn innovatieve producten met formules van intensieve ingrediënten voor prachtige resultaten.
We hebben alle ingrediënten uitgesloten met vermoedelijk of bewezen giftige elementen en alleen ethisch verantwoorden ingrediënten gebruikt met respect voor mens, natuur en dier.
Met alleen de nodige ingrediënten met bewezen effectiviteit, onderscheiden we ons van andere merken en gebruiken we geen ingrediënten die reacties en allergieën kunnen veroorzaken.
We hebben de producten op een rijtje gezet, die goed zijn voor jou én de planeet:

1. 

Onze poederfoundation bevat alleen de vier sterk gezuiverde mineralen titaandioxide, zinkoxide, mica en ijzeroxide.
In tegenstelling tot veel andere minerale make-up merken, hebben we er bewust voor gekozen om bismut te vermijden omdat het een mineraal is dat jeuk kan veroorzaken en kan irriteren wanneer het reageert op warmte.
Daarom is ons product bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

2.

Onze haarverzorging bevat gehydrolyseerd erwteneiwit, een veganistisch alternatief voor dierlijke eiwitten, dat vaak in haarproducten wordt gebruikt.
Het erwteneiwit bevat essentiële aminozuren die zich in het haar binden en zorgen voor volume en hydratatie voor zachter en handelbaar haar.

3. 

Onze gezichtsmaskers en gezichtsproducten hebben niet alleen goede ingrediënten, maar ook verpakkingen die recyclebaar zijn en gemaakt van Green PE - een bron van hernieuwbare grondstoffen.