Duurzaamheid
Ons motto is: "Simply, pure and clean". Voor ons hoeft effectieve schoonheid de natuur en onze planeet niet te belasten. Wij willen schone en effectieve schoonheid bieden met een minimale impact op het milieu.

Naarmate IDUN Minerals internationaal groeit, neemt onze verantwoordelijkheid voor de duurzame ontwikkeling toe. Deze duurzame ontwikkeling omvat drie factoren; de sociale, economische en ecologische. Met dit als basis werken wij aan de ontwikkeling van al ons moois met het milieu als uitgangspunt, parallel aan de verbetering van de efficiëntie van de grondstoffen. Om een bedrijf te blijven dat duurzame schoonheid biedt, moeten we zorgen voor een duurzame waardeketen en de winstgevendheid veiligstellen.

De kern van IDUN Minerals is altijd duidelijk, milde en niet-schadelijk ingrediënten en dit is onze identiteit. Wij houden ons voortdurend op de hoogte van ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor het milieu of de mens en deze worden uit ons assortiment geweerd. Bovendien helpt onze milde make-up, huid- en haarverzorging ook mensen met verschillende huidaandoeningen zoals couperose, acne, brandwonden en vitiligo. Wij geloven dat iedereen mooi is, ongeacht de make-up en dit is iets wat we altijd willen stimuleren. 

Om het duurzaamheidswerk duidelijker te maken hebben we het onderverdeeld in drie factoren die onze belangrijkste duurzaamheidsaspecten omvatten: People, Product, Planet.

duurzaamheid