Assortiment

Haircare
De haarverzorgingslijn bevat ingrediënten zoals vitamine B en E en extracten van appelstamcellen die beschadiging van het haar helpen voorkomen. De producten zijn puur en bevatten alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, ook geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid.
De lijn bestaat uit een volume shampoo en conditioner, een repair shampoo en conditioner, een moisturizing hair mask en een moisturizing leave in spray die kan worden gebruikt op de hoofdhuid en in de lengte.

Make-up
IDUN Minerals is een full-colour make-uplijn uit Zweden, op basis van zuivere minerale formules. De producten bevatten de zuiverste en schoonste ingrediënten om de huid er gezond uit te laten zien. De lijn bevat producten voor gezicht, ogen, lippen en nagellak. Het bevat ook een volledig assortiment make-uppenselen en een penseelreiniger. Ontdek de pure en schone schoonheid van IDUN Minerals.

Skin Care
De huidverzorgingslijn van IDUN Minerals bestaat uit 8 producten: twee dagcrèmes, nachtcrème, oogcrème, serum, reinigingslotion, reinigingsmousse en een micellair water. Samen helpen de producten om de huid in balans te houden. De huidverzorgingslijn is ook geschikt voor de meest gevoelige huidtype. De gehele skin care-serie is ontwikkeld en vervaardigd in Zweden. De huidverzorging van IDUN Minerals bevat huideigen  hydraterende stoffen en is ook verrijkt met vitamines en mineralen, stoffen die van nature voorkomen in appels.

Hét paradepaardje: de Powder Foundation!


De ultra-gezuiverde minerale foundation van IDUN Mineral creëert een heldere, natuurlijke afwerking terwijl de huid wordt verzorgd en beschermd. De rijke, natuurlijke pigmenten bieden een gelijkmatige, mengbare kleur met een zachte, mooie afwerking voor dagelijks gebruik. De extreme zuiverheid van onze mineralen biedt prachtige resultaten voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is het enige make-upproduct op de markt dat is goedgekeurd door de Zweedse Astma- en Allergievereniging.